Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2008 21:30 - Цигани късат българското знаме, а на съд отива полицай
Автор: bulgarianation Категория: Политика   
Прочетен: 996 Коментари: 1 Гласове:
0



Цигани късат българското знаме, а на съд отива полицай

Уважаема редакция, потресен съм от случая, в който срещу български полицай ще бъде заведено дело за насилие над цигани. В село Бояджик, Ямболско, цигани влизат в двора на училището, покачват се на пилона и накъсват знамето на парчета. Това в възможно най-грубото поругаване на българската държавност и история. Знамето на една страна е неприкосновено, в други държави неговото опазване е най-важното нещо. Само за пример ще дам разпоредбите в чуждестранните посолства. Ако едно посолство бъде атакувано и неговото евакуиране е наложително, то става едва след като бъде свален и запазен националния флаг на държавата, чието е посолството. За пореден път обаче се убеждаваме, че в страната ни не се цени българското. Този полицай е действал напълно правомерно, според законите на България. Ако бях на негово място, пък дори и без да съм служител на реда, също щях да се намеся, за да спра подобно безчинство срещу българщината. Подобно на случая с граничаря Михаил Цонков властите в България отново взимат страната на чужденци или цигани. Вегетираме в извратена държава, не живеем, защото това живот ли е !? Няма да е чудно, ако от съда изкарат, че циганите в пиянска еуфория са се катерили по пилона и искали да целуват знамето. А полицая ги наритал за това. Всеки, който съблюдава ред и закон, бива подлаган на извратено съдебно преследване, а престъпниците се оказват закриляни от правоохранителната уж система. Срам и позор! Но какво може да очакваме от държава, в която и четиримата управници (президентът и тройният кабинет), са българофоби и небългари? Тези "български" управници са ни принизили до нивото на безволев добитък, който не може да се опази дори от насилие и посегателство. Само че целта им е неизпълнима, защото българският дух не гасне толкова лесно. Следващият път циганите ще бъдат свалени не от полицаи, а от български граждани и наказанието им ще е повече от няколко шамара. На всички трябва да бъде ясно, че България е нашата родина и няма да позволим някой да се подиграва с нея.

Евгени Кръстев, Варна

http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=52916&format=html



Тагове:   отива,


Гласувай:
0



1. анонимен - Много интересно !
14.09.2008 21:44
Живея в стана с национални традиции.Специално за националните знамена ,които се веят пред всеки дом и жилищен блог на всеки празник,има закони ,които се тълкуват ,в посоченият случай ,за гавра,посегателство над националната принадлежност и държавата.Наказват се с престой в полицията и глоба от 1000 до 5000 евро.
Наскоро имаше случай ,че негърчета се лулеели на пилона,на който не е имало в момента знаме ,но съседите обидени сигнализирали и родителите платили глоба. Закон нямаме ние в Бг ,за тези неща ! Поздрави !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bulgarianation
Категория: Други
Прочетен: 1214244
Постинги: 401
Коментари: 939
Гласове: 1970
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930