Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2010 07:45 - ЧАСТНИ МОНОПОЛИ на чужди държави ИЗСМУКВАТ КРЪВЧИЦАТА на БЪЛГАРИНА! Лоби в парламента ги обслужва със закони...
Автор: bulgarianation Категория: Политика   
Прочетен: 2750 Коментари: 2 Гласове:
6



ЧАСТНИ МОНОПОЛИ на чужди държави ИЗСМУКВАТ КРЪВЧИЦАТА на БЪЛГАРИНА! Лоби в парламента ги обслужва със закони...

varna-sport.com 14.04.2010 11:21
imageЧастни монополи на чужди държави изсмукват кръвчицата на българина. Лоби в парламента ги обслужва със закони. Става дума за държавни фирми на Чехия, Австрия и Германия, които тук в България са частни монополи. Такъв икономически алогизъм няма никъде по света. Той тук е възможен зарази купеното лоби в парламента ни, което
обслужва чужденците със закони и нормативни актове. Германци, чехи и австрийци изнасят кръвчицата на българина, който е безсилен да направи каквото и да е. Това и в турското робство го е нямало. Съвременното робство има други измерения. Убиват те със закони, които са приети от продали се политици. Фактите според варненският адвокат Иван Кръстев:
"Има няколко въпроса, на които Е.он няма да отговори никога? 1. Кога ще каже колко е цената на проватизационния договор и колко е реалната им печалба. 2. Кога ще спре да възлага на други фирми близки до нея свои дейности, като по този начин се плащат огромни суми за офсорцинг и се източват огромни печалби. 40 % от дейността на Е.он се извършва от чужди фирми, защото така се намалява печалбата им и съответно данъците. От единия джоб в другия. 3. Кога ще допусне представители на държавата в управлението си? Е.он няма да отговори на нито един от тези въпроси, но трябва да бъде принуден да го направи. Тези 3 чужди компании паратизират на гърба на българите. Умишлено са оставени без контрол от енергийно лоби. То прави закони с цел да обслужва интересите на електроразпределителните дружества. Общите условия по договора с гражданите да сте чули да се обнародват. Не! Бяха пуснати в един вестник, както е по закон, в "Добруджанска трибуна" и толкова. Оттук нататък нищо не може да спре монополиста освен намеса на парламента. А такава няма. Потребителите сами не могат да направят нищо, защото така са приети законите, че не можеш да ги спреш. Гледаме в репортажа ви варненец получил сметка за 9000 лева. Нищо не ме учудва. Нямаш никаква опция, плащаш или ти пада шалтера. Порочна е пълната липса за държавен контрол, но обяснението е в лобитата. И другото порочно - недоволните потребители се жалват в Е.он, което законът е бетонирал като краен победител. Ако не платиш следва изпълнителен лист единствено само на база фиша за сметки. Законодателството трябва да се промени и то с принуда. А това може да стане чрез парламента, но в него се намира лобито. Индивидуалните жалби и дела срещу Е.он нямат шансове. Изискват много средства, многомесечна съдебна процедура и никакъв резултат. Затова огромният процент хора казват - майната му, ще платя! Много малък % се заемат на съдебни процедури. Съветът ми е, ако се наемат на дела да го правят чрез колективен иск", каза адвокат Иван Кръстев в ефира на телевизия "Черно море".

Снимка Чичко Гугъл
Този германец е по-опасен от бея от времето на турско робство, защото изсмуква кръвчицата на българина със закони приети от купени депутати. "
Е.он обслужва 139 села във Варненска област. За времето от както купи електроразпределителното дружество не е инвестирал нищо. Това ще ви го каже всеки електротехник на фирмата. Вложени са пари в една подстанция в Бяла, чието строителство започна още преди приватизацията", допълни Иван Кръстев.



Тагове:   лоби,   монополи,   ОБСЛУЖВА,


Гласувай:
6



1. tutankhamon661 - Предлагам да пребием германеца!
27.05.2010 03:10
Предлагам да пребием германеца!
цитирай
2. анонимен - и аз съм за, кога гада фашиски да ъ...
07.07.2010 22:21
и аз съм за , кога гада фашиски да ъсмъртим
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bulgarianation
Категория: Други
Прочетен: 1213162
Постинги: 401
Коментари: 939
Гласове: 1970
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930