Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2014 17:08 - Какви сме ние в цялата игра?
Автор: bulgarianation Категория: Други   
Прочетен: 2977 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 18.01.2014 17:23


Човек е нервно болен. Не само част от хората са нервно болни, а ВСЕКИ човек, сам по себе си, е нервно болен. Въпросът не е в това, да се оправят някои хора, въпросът е да се излекува ВСЕКИ човек. Неврозата е нормалното състояние на човека, защото всеки един преминава чрез НАСИЛИЕ (физическо, ментално и емоционално) през обучение, формиране и налагане на правилото - ПОДЧИНЯВАЙ се и ВЯРВАЙ ВИНАГИ на някой ДРУГ (ЛИДЕР - Господарят ти). Ти ВИНАГИ си представляван чрез НАСИЛИЕ (физическо, ментално и емоционално) от някой ДРУГ пред ТВОЯТА държава - политик, адвокат, духовник и т.н. Тогава Ти Реално кой си тук и СЕГА?! Явно Ти си като всеки друг Роб, който е точно като теб в тази СИСТЕМА, и това Ти приемаш за нормално, нали?! Когато Робът е роден от роб и около него има само роби (99,99% от хората в целият СВЯТ са роби), РОБЪТ не може да разбере, че е РОБ, нали (Всички са като него РОБЪТ - следователно думата РОБ, няма значение и смисъл реално за РОБА)?! На човекът НЕ му се дава ВЪЗМОЖНОСТ ДА БЪДЕ ТОВА, КОЕТО Е. ВСЕКИ Човек ТРЯБВА да бъде вкаран в определен изкуствен и наложен с ИЗМАМА, и НАСИЛИЕ шаблон(ДИКТАТУРА). Този шаблон създава осъзнато и умишлено неврозите при човек. С една ЦЕЛ, човекът лесно да е управляван от ДРУГ (ЛИДЕР - Господарят ти). С една дума вече е създаден изкуствен фалшив и фасаден човек (БИОРОБОТ-РОБ). Този ШАБЛОН(ДИКТАТУРА) който те създаде теб, Робът, е СИСТЕМАТА наречена представителна демокрация - ДИКТАТУРА (фашизъм, социализъм, комунизъм, капитализъм, монархия, република и т.н.). Кога, Как, Къде и Защо ТЕБ, Робът, ВИНАГИ те представлява някой ДРУГ, Ти къде си тогава реално тук и СЕГА? Да правилно, причината е проста като Теб, Робе, Ти си физически, ментално и емоционално ЗАРОБЕН от ГРУПА (шепа) алчни представителни политици с болни мозъци. Робе, поЗдраВи СИСТЕМАТА.

Когато в България суверенът прехвърли законодателна власт за определен период от време, през който той е ЛИШЕН от законодателна инициатива и решение, и същевременно се е ОТКАЗАЛ от КОНТРОЛ. Тогава настъпва най-опасният момент за суверена, защото той на практика поверява ВЛАСТТА БЕЗКОНТРОЛНО и НЕОГРАНИЧЕНО. Това от своя страна ВИНАГИ води до открита УЗУРПАЦИЯ на властта през този период, в който суверенът е фактически ПОДМЕНЕН. В този момент, върховенството на закона е невъзможно, защото, на практика, суверенът е само НАБЛЮДАТЕЛ без да има някаква РЕАЛНА власт в своите ръце. Демокрация означава само едно - ВЛАСТ на ГРАЖДАНИТЕ?!

Властта в България се упражнява БЕЗКОНТРОЛНО, а при съдебната власт и НЕОГРАНИЧЕНО, тъй като съдиите са несменяеми и без мандат. На практика НЕ СЪЩЕСТВУВА нито един суверенен орган за контрол. Суверенът НЕ МОЖЕ нито пряко, нито косвено, чрез упълномощени от него лица, да спира решенията на законодателния орган. Същевременно органите, които трябва да контролират изпълнителната и съдебната власт, се съставят от законодателната и от изпълнителната власт. Това от своя страна прави тяхното съществуване БЕЗСМИСЛЕНО. Абсурдното положение, при което съдебната власт предхожда суверена и съставя сама себе си. Този момент е изключително важен, защото политическите пълномощници, все пак, са получили права от суверена, докато представителите на съдебната власт НИКОГА не са били овластявани от суверена, който е източник на всяка власт. Демокрация означава само едно - ВЛАСТ на ГРАЖДАНИТЕ?!

Властта в България се упражнява съвършено БЕЗОТГОВОРНО, тъй като суверенът по закон прехвърля правата си не поименно, а на ГРУПА от хора. По този начин е НЕВЪЗМОЖНО да се КОНТРОЛИРАТ политическите пълномощници, нито и да им се ТЪРСИ СМЕТКА за деянията, тъй като юридически колективна отговорност не съществува. Има само морална такава. ЛИПСА на суверенна държавна администрация, поради правото на политическите пълномощници да съставят каквато си ПОЖЕЛАЯТ структура на държавно управление, и да уволнят и назначат, когото си ПОЖЕЛАЯТ в държавната администрация. Демокрация означава само едно - ВЛАСТ на ГРАЖДАНИТЕ?!

от коментари в интернет:

http://www.blitz.bg/news/article/245184

В България корупцията и организираната престъпност драстично се увеличиха след влизането й в Европейския съюз. Управлява скритата сила, която става все по-явна. Отначало купуваше представителни политици, после представителни партии, сега избиратели и избирателни комисии. Защото парите искат власт, а представителните политиците — повече пари, за да имат повече власт. Факт е, че полицейският апарат — и най-вече ненаситното чудовище, наречено тайни служби — не са подложени на действителен парламентарен или правен контрол. В продължение на години те водят собствен живот извън рамките на закона и техен приоритет е поддържането на режима на властта на представителните политици. Така се стига до създаването на една криминапизирана държава, чиито институции едва ли не са тласкани към престъпността от властимащите. Правосъдната система в България не действа, за правова държава все още не може да се говори. Твърде често съдии, прокурори, нотариуси и дори адвокати са в ръцете на политици, които ги купуват или изнудват с досиета от бившата Държавна сигурност.

В България най-големият ТЕЧ на пари в политиката е от приватизация и обществени поръчки. Второто перо е даване на ПОДКУПИ за назначаване на работа в държавната администрация. Третото перо са ПОДКУПИТЕ към съдебната система. За да не се ХВАНАТ ПАРИТЕ, те или се дават КЕШ, или се превеждат по АНОНИМНИ или ИЗПРАНИ офшорни сметки в чужбина. Всеки държавен и общински служител да дава декларация, която да посочва дали той има сметки, фирми или дялове в чужбина и БГ, и с нея, без да има необходимост от съгласие, службите да могат да проверяват какви пари са декларирани и ОТКЪДЕ са придобити ВЕДНАГА. Така съответният прокурор ще може да провери, без ДОПЪЛНИТЕЛНИ мерки, какво има в банковата сметка ТУК И СЕГА. Сега, за да се РАЗКРИЕ съответната сметка, трябва съдебно решение ТОВА ОЗНАЧАВА ВРЕМЕ ЗА ПРИКРИВАНЕ НА РАЗКРИВАНЕТО. С такива пари се купуват имоти, акции в компании,ПОЛИТИЦИ или се харчат кеш, защото тези пари не са ПРОЗРАЧНИ, нямат ЯСЕН ПРОИЗХОД. България е на последно място в ЕС и Европа, и не само там?!

В България правителството инвестира най-много в полицията, която е един процент от цялото население на страната. Но не мислете, че тази полиция се бори с престъпността, не, самата полиция е корумпирана, съдебната им власт също, за политиците им да не говорим. Полицията им е гарант за сигурността на корумпираната върхушка, за това, че всеки дори и плах опит за протест и търсене на отговорност, ще бъде смазан и потушен чрез физическа, ментална или емоционална манипулация.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bulgarianation
Категория: Други
Прочетен: 1214510
Постинги: 401
Коментари: 939
Гласове: 1970
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930