Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2008 09:42 - Коранът трябва да бъде забранен заради езика на омразата
Автор: bulgarianation Категория: Политика   
Прочетен: 1191 Коментари: 0 Гласове:
0



Коранът трябва да бъде забранен заради езика на омразата

Магдалена ТАШЕВА

На 7 декември т.г. братята Метин и Четин Казак от ДПС отново подновиха атаките си в полза на налагане на цензура в българските медии. И този път, както винаги досега преди избори (виж например дискусиите в софийския клуб "Червената къща" от 2003 г.), този ход има за цел да запуши устата на критиците на политиката на Турция, далаверите и престъпленията на нейното българско оръдие ДПС - а те имат обширен диапазон, от кражби на еврофондове до (само) убийства!- и да заглуши дебата за ислямизацията на България. Този ход е заплаха към свободата на изразяване в България - единственото постижение на прехода, за което българското общество плати с мизерия, безработица и загуби почти един милион от населението си в трудова възраст. Но налагането на цензура върху свободното слово - така, както това е във всички мюсюлмански страни - е стара мечта на Организацията "Ислямска Конференция", която управлява мюсюлманските малцинства в Европа.
Факт е, че след публикуването на карикатурите на Мохамед, след лекцията на папа Бенедикт XVI в Регенсбрук, след документалните филми "Подчинение" (това е значението на думата "ислям") на Тео Ван Гог през 2004 г. и "Фитна" (така се нарича гражданската война в исляма) на холандския депутат Геерт Вилдерс (2008 г.), след всяка критична статия, студия, книга, мюсюлманите в ЕС излизат по улиците с плакати, в които

обявяват свободата за
"изобретение на дявола",
"западен тероризъм" и тям подобни.
Тео ван Гог бе убит заради филма си "Подчинение", направен впрочем по сценарий на един холандски мюсюлманин, Хирси Али, който не приема насилието над жените в исляма. Убиецът Мохамед Буйери - мохамеданин от марокански произход, роден през 1978 г. в Амстердам, е израсъл в Холандия, учил в холандски училища. Което показва за пореден път, че интеграцията на мюсюлмани в общество на друговерци е невъзможна.
Буйери застреля Ван Гог с осем куршума, при което жертвата е издъхнала на място. Но въпреки това убиецът й разрязал гърлото от край до край, като почти отделил главата от тялото. Тази истерична кръвожадност е дело на Корана - той задължава неверниците, които обиждат исляма, да бъдат не просто убивани, а обезглавявани. В тялото на мъртвия режисьор бяха забити два ножа (!) единият от които крепеше писмо до западните правителства и Хирси Али, което зове за унищожаването на Европа, САЩ и "всички неверници".
В съда Буйери се яви с Корана в ръце и цитираше пасажи от него. Всички те задължават "правоверния" да води джихад срещу всеки, който се противи на подчинението на Аллах и неговия Пророк. След като го осъди на доживотен затвор без право на замяна, съдията го попита не му ли е жал за родителите на убития, които ридаеха на съседната пейка. "Ни най-малко! Те са кафири (гяури) - деца на маймуни и свине", отвърна убиецът.
Чий продукт е това престъпление става ясно от факта, че няколко седмици преди убийството на Ван Гог мюфтията на джамията в Хага е призовавал за "смазване на престъпното копеле Тео Ван Гог" и молил Аллах да прати на режисьора "нелечима болест". Бе разкрита и ислямска клетка, планирала да убива още неверници - съставена все от родени в Холандия мюсюлмани. Така че и дума не може да става за самотен убиец или психически неустойчив човек.
Запитани защо свободата на изразяване на другите общности - християни, юдеи и други, им пречи, мюсюлманите най-често цитират повелята на своя самозван пророк Мохамед, който лично забранил да му се задават неудобни въпроси, като, разбира се, за пореден път обяснил, че чрез неговата уста говори самият бог Аллах:
"О, вярващи, не питайте за неща, които, ако ви бъдат разкрити, ще ви навредят!" (сура 5:101).
А истината е, че в условията на свобода и демокрация ислямът не може да вирее, защото остава без аргументи срещу критиката. Затова излизат с номера за "езика на омразата" - един смътен, безсмислен, повече емоционален, отколкото разумен термин. Искат да насадят чувство за вина и страх - опората на исляма, но без да дефинират какво значи "език на омразата". И неслучайно бягат от дефиницията му като дявол от тамян. Причината е, че ако се приеме едно общовалидно определение за това, първо ще трябва да забраним Корана - този истеричен манифест за политическо насилие и физическо унищожение на Другия, на Различния.
Убиецът на Ван Гог не си измисля, когато нарича неверниците "синове на маймуни и свине". И това определение е взето от свещената книга на исляма. Нещо повече, в него Аллах твърди, че сам ги е превърнал в такива.
"И узнахте онези от вас, които престъпиха в Съботата, и им рекохме "Бъдете маймуни презрени!" (Сура 2: 65)
В сура 5:60 Мохамед обяснява, че "хората на Писанието" (юдеите и християните) са "онези, които Аллах прокле и им се разгневи и направи от тях маймуни и свине, служещи на сатаната - тези са най-злочестите по място и най-отклонените от правия път!"
В хадисите - сборници с предания за Мохамед, има текстове, които съветват мюсюлманина да "поздравява" с думите "син на маймуна и свиня" всеки юдей или християнин, когато го срещне по пътя. Определението "синове на маймуни и свине", или "братя на маймуни и свине" се чете от ходжите във всички джамии, особено в Близкия изток и Азия. То е популярно и в разговорната реч. Нали коранът учил, че мюсюлманинът и кафирът (гяурът) не са равни - първият е над втория, неверникът е втора категория човек, който трябва да плаща на мюсюлманина данък "джизие", за да остане жив, без да смени вярата си с исляма! Ако си спомняте, трактористът от Ясенково Адем Кенан, наричайки нас, българите, "изроди", обясняваше, че сме кръстока между "магаре и свиня", или нещо подобно - красноречив признак за същността на корана и хадисите, запечатано в документалния филм на ТВ СКАТ "Новото робство". 
Така че ако нещо трябва да се забранява - в България, пък и в цяла Европа, заради "език на омразата", това са свещените книги на ислямската религия. 

(Следва) 
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=56759&format=html



Тагове:   омразата,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bulgarianation
Категория: Други
Прочетен: 1214392
Постинги: 401
Коментари: 939
Гласове: 1970
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930